Favorieten : Kleding Milena

Een outfit uitzoeken voor Milena aan het begin van de dag, is mijn favoriete bezigheid. Ik vind het zo leuk om setjes bij elkaar te zoeken. En ze krijgt steeds meer een eigen stijl en kleurenpallet. Ik hou van de zachte neutrale kleuren, en de echte warme herfstkleuren. Op het moment shop ik het liefst bij de Zara, en bij de tweedehands winkel Oh my oh my in Barneveld.

Wat ik het leukst vind aan tweedehands kleren kopen, is dat niet iedereen dezelfde outfit heeft. Dus ik loop altijd even binnen bij Oh my oh my, en vind er altijd wel iets tussen de rekken. Echt een aanrader die winkel.

Milena is nu 9 maanden en ze groeit ontzettend hard. Ze zit nu in maat 80 en dat ging ineens heel snel. De maten van babykleding kloppen bij haar echt volledig. Voor maat 80 moet ik nog wel gaan shoppen voor haar. Maat 74 gaat van sommige kledingstukken nog goed, maar gaat ook niet lang meer duren voor ze uit die maat gegroeid is.

Shop jij ook graag tweedehands? Of koop je alles nieuw ?

1 thought on “Favorieten : Kleding Milena

  1. Tweedehands! Tweedekans😁 I love it! Duurzaam en net wat jij zegt niet iedereen loopt er op dat moment mee! Je vindt soms echt pareltjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *