Kraamcadeau| tips

Als je op kraambezoek gaat bij iemand wil je vaak wat leuks mee brengen. Zelf vind ik kleertjes geven altijd heel lastig omdat iedereen zijn eigen smaak heeft. Toen Milena werd geboren kreeg ik dan ook liever speelgoed of andere handige spulletjes. Daar was ik iets minder kieskeurig over. In deze blog ga ik jullie alle cadeautjes waar wij echt wat aan hebben of hebben gehad en super leuk vinden voor Milena, delen.

Hoera , een vriendin, zus of nicht is zwanger. Je wil graag wat geven nu ze verteld heeft dat ze zwanger is, of als ze net is bevallen. Er is tegenwoordig zoveel keus in babyspullen en speelgoed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zelf vond ik het altijd heel lastig om met een cadeautje aan te komen bij iemand toen ik zelf nog geen kinderen had. Nu ik zelf deze kraamperiode heb meegemaakt. Weet ik wat ik wel leuk en wat ik niet leuk vond om te krijgen. De spullen en het speelgoed wat bij ons een succes is geweest of nu nog is deel ik graag met jullie. Wellicht geeft het je wat inspiratie!

Stipt op nummer 1 bij ons is de Baby shower Glove. Bij ieder kraambezoek dat ik nu heb neem ik dit als cadeautje mee. Wat een fijn ding is dat toch. Je baby glibbert niet zo in je handen in de douche. Het gaf mij een gevoel van veiligheid toen ik met Milena ging douchen en ze nog zo klein was. Het geeft echt net dat stukje grip. En dat is heel prettig.

Het babynestje van Done by Deer heb ik ook in de eerste 3 maanden veel gebruikt. Milena kon lekker bij mij op de bank liggen en lag een stukje veiliger door de opstaande rand van het nestje. Ook was het voor haar lekker warm en knus.

Het speelgoed van Vtech is iets waar ik voordat ik Milena kreeg helemaal niet van hield. Al die felle kleuren. Ik vond het maar niks. Maar nu Milena er elke dag zo heerlijk mee speelt word ik er ook blij van. Ook zeker een succes dus. De baby walker word sinds dat ze 6/7 maanden is vollop gebruikt. Eerst met alle knopjes uitproberen. En nu steeds meer met leren lopen. Het knuffelkonijn is ook al maanden een succes. Het kletst je de oren van je hoofd maar Milena is er wel vriendjes mee geworden.

Dan het speelgoed van Little dutch. Ik werd er verliefd op toen ik zwanger was. Mooie zachte kleurtjes en veel verschillend redelijk betaalbaar speelgoed. Lieve knuffel Rosa is hier echt favoriet van Milena. Ze trekt haar helemaal uit elkaar als je niet op let. Maar ze kan ook echt tegen haar aan praten en mee knuffelen. Vanaf het begin heb ik gezegd, ik hoop dat dit haar lievelingsknuffel word. En ik denk dat dat ook gaat gebeuren.

Ook de babybijbel hebben we vanaf het begin gebruikt. De bijbel lag op haar kamertje en ik las er af en toe uit voor. Nu ze steeds meer oog krijgt voor boekjes heb ik hem naar beneden gehaald en lezen we er steeds vaker uit.

De bijtringen in alle kleurtjes gaan al een paar maanden mee in de luiertas. En altijd weer als ik ze onderweg erbij pak , speelt Milena er lief mee. Ze vind het ook heerlijk om er in te bijten nu ze tandjes door krijgt. Maar deze ringen waren dus voor onderweg heel prettig. Je kunt ze ook overal aan vast klippen.

Dan de loopfiets van 2Cycle die sinds afgelopen maand een mega succes is hier in huis. Ze moest even doorkrijgen hoe ze haar voeten moest bewegen om naar voren te gaan. Maar nu ze het doorheeft, vind ze het fantastisch en baalt ze als ze tegen de muur aan rijd en niet verder kan. Nu nog even leren om te draaien, kleintje!

Dit waren de kraamcadeau’s die wij gekregen hebben en die hier een succes zijn in huis. Maar als je nou op kraambezoek gaat, denk dan ook aan de ouders zelf. Misschien kun je hen ook wat leuks geven , een dinerbon of misschien kun je zelfs wel een pan met lekker eten meenemen. Ook dat word erg gewaardeerd. 🙂 Succes met het uitzoeken van je volgende kraamcadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *