Over Mama Jork

Welkom op mamajork.nl . Leuk dat je hier een kijkje neemt! Ik ben Jorienke en samen met mijn man Martijn heb ik een dochtertje, Milena van inmiddels alweer één jaar! Op dit moment werk ik 2 dagen in de week in de gehandicaptenzorg. Verder ben ik thuis om te zorgen voor het huishouden en mijn lieve dochter.

Maar hier op mamajork.nl kan ik mijn verhalen kwijt en de gebeurtenissen die we mee maken. Jullie kunnen hier tips vinden rondom het moederschap en mijn grote passie sporten. Ik ben namelijk ook sportcoach bij Sportchallenge Barneveld. Daar ondersteun ik mensen in het vinden van de meest gezonde versie van zichzelf. En geef ik elke week bootcamp lessen.

Op mamajork vind je eerlijke en oprechte artikelen die ik graag met jullie deel. Kijk lekker verder en lees mee.

Voor samenwerkingen, vragen of feedback mag u altijd mailen naar jorienkenl@gmail.com .

Liefs, mamajork